Sålda målningar

Dessa originalmålningar går ej att köpa då de endast finns i en upplaga. Dock återfinns dessa motiv i tryck på bl.a. kuddar, litografier m.m.

 Art & Design by Therése Wahlgren

Artbytess skapades 2010 och 2016 lämnade jag det namnet till historien och bygger mitt eget namn som varumärke istället. Jag som är kvinnan bakom varumärket heter Therése Wahlgren och jag är Konstnär/Designer & Frisör.

”Våga synas och våga vara du”

Det är vad konsten symboliserar och betyder för mig.

Konsten för mig har blivit synonymt med kraft och styrka då den har hjälpt mig att klara av att ta mig igenom smärtan över att bli lämnad. Konsten blev då min terapi. Den hjälpte mig att klara av och hantera alla känslor inom mig, men framförallt hjälpte den mig att klara av smärtan som uppstod när mina barn inte var hos mig. Konsten gav mig en otrolig styrka som hjälpte mig att ta mig igenom denna svåra period i livet.

Och idag kan jag säga att inget ont kommer utan något gott.

Separationen har bidragit till att jag har vuxit som människa och att jag har kunnat utvecklas till den jag är, vilket jag är otroligt stolt över.

För mig är det konstnärliga skapandet en väldigt känslomässig process och det finns mycket av mina känslor i min konst. Jag vill att konsten ska kunna inspirera och väcka något hos varje människa. Att med min kreativitet och konst kunna framkalla och skapa känslor hos människor skänker mig en otrolig glädje. Jag vill kunna få människor att kunna känna med mig på olika plan i det jag skapar.

Therése målar

Info om konsten

Alla tavlor jag målar finns i ett exemplar, vilket gör dem både unika och speciella. Det betyder också att de inte går att köpa när de väl är sålda. Dock finns de bevarade här i galleriet samt att motiven går att beställa i webshoppen på allt från exklusiva kuddar till vackra metalltavlor som kan hängas utomhus. Men orginalet finns dock endast i ett exemplar 😉

Äkthetsintyg med signatur medföljer alltid min konst

Gillar du min konstnärliga stil, men önskar du att det fanns ett annat motiv?
Då kan du alltid göra som Hollywood frun Åsa Vesterlund och Clarion Malmö Live, kontakta mig för specialbeställningar!