Karina Szuter Fotograf som arbetat med stora varumärken som t.ex victoria secret, sony, eon m.m

karinaszuter.com

Fashion Ave

Företaget som Therése Wahlgren har arbetat som färgtekniker för.

 

Fashion Ave värnar om en sund miljö och arbetar därför aktivt inom flera områden för att bidra till detta viktiga arbete.
www.fashionave.se

BYWE

En av våra huvudleverantörer med märken som bl.a OLAPLEX och O&M.
www.bywe.com

 

HH SIMONSEN

www.hhsimonsen.com

 Remi Montage – Akustikteknik

Allt inom undertak och akustikteknik. Samarbetspartner som även säljer min konst på akustiktavlor.

www.akustikteknik.com

 

EP Design

Allt stål och svetsning av spegelramar och stolpar till verktygen är gjorda av Eric Linders på Epdesign.

www.epdesign.nu

CaioCesar.se

Erbjuder hemsidor i världsklass på snabba naturvänliga servrar. Dessutom får du även 99 böcker som tillsammans genererat fler miljonärer än någon levande människa helt gratis!

Caiocesar.se

Jenny Hildrin

Inom Makeup arbetar vi endast med dom bästa. Jenny Hildrin har lång erfarenhet och ett oroligt öga för färg och form inom Makeup. Hon arbetar alltifrån med stora filmprojekt, tidningar och bröllop. Men hon gör även vardagsmakeup och festmakeup.

www.jennyhildrin.com

Virginia Viveros

Virginia är legitimerad sjuksköterska som utför bl.a injektioner som fillers/botox, LPG massage, IPL och olika medicinska behandlingar.

www.skonhetsateljen.se

Svart & Witt

Svart & Witt grundades 1976 i Malmö som en kombinerad postershop & inramningsverkstad men utvecklades senare till ett väletablerat grossistföretag som nu har varit verksamt i snart 40 år.

www.svart-witt.se

ÅryTrays

ÅryTrays tillverkar och trycker alla Therése brickor med hennes fantastiska motiv. Produkterna är gjorda av individuella ark av FSC-märkt björkfanér som värmepressas och har även en skyddande melaminyta.

www.arysweden.com

 

HEADSUP 

Headsup AB är en frisörgrossist för små och stora salonger.  I vår butik finner du ett brett sortiment av hårvårds- och skönhetsprodukter samt tillbehör av noga utvalda varumärken. Här finns också våra egna varumärken Beard Monkey och Ellwo. 

https://www.headsup.se