Therése Wahlgren

En plats där du kan hämta energi, bli ompysslad och inspirerad. Hos oss ska du få en ”hemma hos” känsla. Salongen är inredd av grundaren, frisören och konstnären själv, Therése Wahlgren. Boka din tid online, beställa mat till din bokning eller varför inte låna verktyg i världsklass gratis från vår ToolPool. Psst.. Glöm inte bort att se vår butik!

Salongen

All konst i salongen är hennes konst, som även finns till försäljning i olika former, som målningar, gicléetryck/litografier, kuddar, överkast, brickor, bord m.m En behaglig miljö med skön stämning där du kan landa i vardagen och få andas. Vi på salongen har en stor passion för hår, form, färg och människor.

Frisörerna

Med en erfarenhet på över 25 år är ditt hår alltid i goda händer!
Boka online!

 Therése Wahlgren

Grundare, Frisör, Konstnär, Färgexpert, Entreprenör. Med en karriär som startade redan som 14åring har Therése över 28 års erfarenhet av frisörbranschen. “Jag älskar att arbeta med människor och göra skillnad i deras liv genom att använda mina talanger för att framhäva deras skönhet.”

Färgtekniker och utbildare på frilans för Matrix i 6år.  Tekniker och utbildare på frilans för I.C.O.N Sweden i 3år.
“Att få förmedla glädje och känslor genom min yrke är en obeskrivlig känsla.”Att skapa sitter i fingrarna sedan barnsben och när hon inte arbetar i salongen så ägnar hon mycket tid med sina barn, måla och skapa konstverk som hon sedan ställer ut på olika platser och i salongen.
Designen och inredningen i salongen är skapad av henne själv samt hennes konst finns i lokalen till försäljning.
Välkomna till mig..
Therése Wahlgren

 • Klippning 96% 96%
 • Färgning 94% 94%
 • Kundnöjdhet 94% 94%

Sassa Strand

Frisör, Färgexpert. Med över 25år i branschen och fortfarande lika intresserad av att utvecklas och prova nya färgtekniker. Just färg är det som hon brinner mest för och Sassa har även jobbat för Paul Mitchell med färgkurser för frisörer. Sassa gillar att skapa och jobbar även med foto, modevisningar och events. Du kan känna dig trygg när du sätter dig i hennes stol och ger henne fria händer -då jobbar hon som bäst!  Fritiden tillbringas i stallet med hästarna, eller på någon kul weekendresa där hon hittar inspiration och hon delar gärna med sig av sevärdheter, restauranger och annat kul!

Välkommen till Sassa Strand

 • Klippning 96% 96%
 • Färgning 94% 94%
 • Kundnöjdhet 94% 94%

Omar Sabuding

Frisör, Weavingexpert. Omar har över 15års erfarenhet i branschen och älskar sitt yrke. Han har även arbetat under några år i Tyskland där han var bosatt, weaving är en av alla hans expertiser. Weaving är en extensionsteknik, där man flätar och syr in löshår i flätan. Man kan använda denna teknik till att förlänga hår, men även till förtjockning. Krävs enorm fingerfärdighet och det har verkligen Omar. Färg ligger nära hjärtat och kundservicen är alltid 200% . Omar har en otrolig kundkontakt och han har alltid ett stort leende och målet är alltid att göra sina kunder lyckligare än när dom kom. Omar älskar mat, träning och att resa och det gör han gärna på sin fritid. Omar går gärna utanför boxen och älskar utmaningar. Välkommen till Omar Sabuding

 • Klippning 95% 95%
 • Färgning 95% 95%
 • Weaving 98% 98%
 • Kundnöjdhet 95% 95%

Johan Sundqvist

Frisör, Barberare. Med rötterna i Ronneby tog Johan ett stort steg och arbetade som frisör i Australien ett tag där han även utbildade sig till Barberare. Med kunden i fokus så skapar Johan mästerverk med hjälp av sina händer, sax och kniv. Johan har arbetat i över 10år i branschen och brinner starkt för att hela tiden ligga steget före. Som nyinflyttad till Malmö hälsar vi honom varmt välkommen till oss i salongen. Fritiden spenderar Johan gärna på gymmet, umgås med vänner och snowboarding när andan faller på. En energifylld man med hjärtat på rätt ställe. Välkomna till Johan Sundqvist

 • Klippning 93% 93%
 • Färgning 90% 90%
 • Barbering 97% 97%
 • Kundnöjdhet 94% 94%

Prislista

Här är prislistan för salongen. Priserna är beräknade från. ett belopp och är beroende på mängd hår, önskemål och tid. Har du några frågor kan du nå oss på 040-125121

KLIPP KORT HÅR  (maskinklippta sidor/nacke, ej PAGE!) )inkl. tvätt och lätt styling ,ingår 10min puts efter 3-4v.

KLIPP LÅNGT HÅR  ( Detta gäller alla frisyrer som INTE är kortklippta runt öron/nacke, så ÄVEN page.)inkl. tvätt och lätt styling

KLIPP “EXTRA” (LÅNGT HÅR inkl. tvätt och lätt styling). “Extra” innebär längre tid pga tjockare, längre hår, även större jobb som ett långt hår som ska klippas i en kort frisyr. Dessa arbeten brukar ta längre tid än en vanlig klippning så det blir ett tillägg på 300:-/ 30min utöver vårt vanliga klipp-pris på 60min.

KLIPP & OLAPLEX BEH. (LÅNGT HÅR inkl. tvätt och lätt styling) Pris fr.

BARNKLIPP (upp till 12år)

UTVÄXTFÄRG ca 4cm av en färg

( gäller ej slingor/blekning) inkl. Klipp Pris fr.

FÄRG KORT HÅR ( kortkippta frisyrer, INTE page)  inkl. klipp fr.

FÄRG KORT HÅR ( kortkippta frisyrer, INTE page) utan klipp fr.

FÄRG LÅNGT HÅR (Gäller alla frisyer som inte är kortklippta vid nacke/öron, så ÄVEN page gäller HÄR!) inkl. klipp fr.

FÄRG LÅNGT HÅR utan klipp fr.

FÄRG LÅNGT & TJOCKT HÅR inkl. Klipp fr.

BALAYAGE/COLORMELT LÅNGT HÅR inkl. Klipp fr.

BALAYAGE/COLORMELT AXELLÅNGT HÅR inkl. Klipp fr.

HELBLEKNING inkl nyansering och klipp. Fr.

TVÄTT & FÖN Kort hår. Priser fr.

TVÄTT & STYLING (grundlig styling med locktång/plattång) Priser fr.

OLAPLEX. Fristående behandling. (Inkl. Lätt styling) Priser fr.

OLAPLEX i färg/blekbehandlingen Priser fr.

EXPERTENS VAL Inpackning/kur noga utvalt speciellt efter ditt hårs behov, inkl lättare styling

RAKPERMANENT OPTI SMOOTH inkl klipp fr. (varm behandling)

Permanent inkl. klipp fr.

HAIRTALK Tejpextensions Världens mest skonsamma metod Pris fr. (ej bokningsbar online, tid bokas direkt på salongen)

HAIRTALK Tejpextensions Förtjockning/utfyllnad med extensions fr. (ej bokningsbar online, tid bokas direkt på salongen)

WEAVING. Hårförlängning/förtjockning. Bokas direkt via Omar på salongen. Pris fr.

FRANSAR & BRYN. Färg på fransar och plockning/trådning och färg på bryn.

FRANSAR & BRYN I BEHANDLING Färg på fransar och plockning/trådning och färg på bryn samtidigt i behandling

FÄRG PÅ FRANSAR

ÖRONHÅLTAGNING (pris per/hål) Medicinsk öronhåltagning från Blomdahls som utförs av utbildad personal. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst.

BRUD. Gäller bruduppsättning inkl. konsultation. Priser fr.

UPPSÄTTNING. Priser beroende på önskemål. Ca. timpris Priser fr.

SKÄGG & RAKNING

“SLÄT & FIN” (Rakning) Helrakning inkl. varma/kalla handdukar, olja, massage och två rakningar med kniv mot/medhårs

“TRIMMET” (Skägg) Skäggtrim och formning fr. 250-400;- beroende på mängd skägg. Fr.

“COMBON” (Skägg + Klippning) Klippning samt skäggtrimning/rakning

“EXPRESSEN” (Rakning) Enklare rakning med kniv för den som har ont om tid. Varm/kall handduk och en rakning medhårs.

Var inte blyg, hör av dig!

Om du vill boka direkt är det bara att klicka på knappen nedan.. har du några frågor kan du nå oss på 040-125121

ELUMA

Om ELUMA

Eluma designar och tillverkar sina produkter för hand i Skåne med passion och noggranhet. Här finner du unikt sammansatta dofter med egenskap att sprida subtil och behaglig doft i ditt hem. Ljusen är baserade på miljövänligt rapsvax som doftsätts med noggrant utvalda eteriska oljor och doftoljor av högsta kvalitet utan ftalater. Vi anser att lyx handlar om att erbjuda en produkt där tydliga värderingar efterlevs. Elumas produkter är mer än bara unika i design och elegans då våra värderingar bygger på att verka som en positiv kraft för en hållbar utveckling i branschen vi verkar i.

ELUMA

Vi arbetar utifrån perspektivet att arbeta med naturen och vad den erbjuder, hur material kan återanvändas och hur vi tillsammans med vilja och kreativitet kan skapa bra design och interiör. Alla våra produkter är veganska.

I.C.O.N

FILOSOFI

Vi fokuserar på människorna, håret och den naturliga skönheten i världen. Vårt laboratorium använder enbart de ekologiskt sundaste ingredienserna inom den mest teknologiskt avancerade forskningen

REGIMEDIES

Våra hårvårdsprodukter är lika bra för insidan som de är för utsidan. De är sulfat- och parabenfria, fyllda med ämnen som motverkar hårets åldrande, innehåller vitamin A, C och E, samt är färgbevarande. En kombination av schampo, balsam och kurer tar håret till en ny dimension, och reparerar och preparerar håret för styling.

ECOTECH COLOR

ICON ECOTECH COLOR erbjuder en ny generation Permanent Hårfärg. Färgen är ammoniak- och PPDfri. Den är speciellt framtagen av växtbaserade ingredienser: kamomill, solros och olivextrakt. Dessa blandas med Ginkgo Biloba, Aloe Vera, Pantenol och Salvia med egenskaper som t.ex. återfuktar, skyddar och vårdar.

It´s simple. Renewable resources, harnessed as the ecology of raw ingredients fused with advances in technology to create the art of the possible. This is EcoTECH and it is the foundation of each formulation.