Therése Wahlgren

En plats där du kan hämta energi, bli ompysslad och inspirerad. Hos oss ska du få en ”hemma hos” känsla. Salongen är inredd av grundaren, frisören och konstnären själv, Therése Wahlgren. Boka din tid online.

Här arbetar även Frisörerna Omar Bonifacio Sabuding & Josefin Roséson.

Vi har även hunden Alice i salongen.

Psst.. Glöm inte bort att se vår butik!

Grupp TW

OBS! Avbokningar måste ske senast 24 timmar innan bokad tid annars debiteras du med 100% om du bokat klipp och 80% om du bokat färg eller annan behandling.

AVBOKNINGAR kan endast ske via 040-125121 eller via mail Info@theresewahlgren.com

 OBSERVERA att om du mailar in en avbokning är endast detta giltigt om du fått bekräftelse tillbaka på din mail.

 Salongen

All konst i salongen är hennes konst, som även finns till försäljning i olika former, som målningar, gicléetryck/litografier, kuddar, överkast, brickor, m.m.

En behaglig ”hemma hos” miljö med skön stämning där du kan landa i vardagen och få andas. Vi på salongen har en stor passion för hår, form, färg och människor.

Frisörerna

Med en erfarenhet på över 25 år är ditt hår alltid i goda händer!
Boka online!

 Therése Wahlgren

Grundare, Frisör, Konstnär, Färgexpert, Entreprenör.

Med en karriär som startade redan som 14åring har Therése över 30 års erfarenhet av frisörbranschen. ”Jag älskar att arbeta med människor och göra skillnad i deras liv genom att använda mina talanger för att framhäva deras skönhet.”

Färgtekniker och utbildare på frilans för Matrix i 6år.  Tekniker och utbildare på frilans för I.C.O.N Sweden i 3år.

”Att få förmedla glädje och känslor genom min yrke är en obeskrivlig känsla.”Att skapa sitter i fingrarna sedan barnsben och när hon inte arbetar i salongen så ägnar hon mycket tid med sina barn, målar och skapar konstverk som hon sedan ställer ut på olika platser och i salongen. Designen och inredningen i salongen är skapad av henne själv samt hennes konst finns i lokalen till försäljning.

Välkomna till mig… Therése Wahlgren

 • Klippning 96% 96%
 • Färgning 95% 95%
 • Hairtalk Extensions 98% 98%
 • Kundnöjdhet 95% 95%

Omar Bonifácio Sabuding

Frisör, Weavingexpert.

Omar har över 16års erfarenhet i branschen och älskar sitt yrke. Han har även arbetat under några år i Tyskland där han var bosatt, weaving är en av alla hans expertiser. Weaving är en extensionsteknik, där man flätar och syr in löshår i flätan. Man kan använda denna teknik till att förlänga hår, men även till förtjockning. Krävs enorm fingerfärdighet och det har verkligen Omar.

Färg ligger nära hjärtat och kundservicen är alltid 200% .

Omar har en otrolig kundkontakt och han har alltid ett stort leende och målet är alltid att göra sina kunder lyckligare än när dom kom. Omar älskar mat, träning och att resa och det gör han gärna på sin fritid. Omar går gärna utanför boxen och älskar utmaningar.

Välkommen till Omar Bonifácio Sabuding

 • Klippning 95% 95%
 • Färgning 95% 95%
 • Weaving 98% 98%
 • Kundnöjdhet 95% 95%

Josefin Roséson

Frisör – Olaplex och Malibu C certifierad.

Josefin har en bakgrund som kreativ florist och valde 2016 att sadla om till frisör. Under åren har hon flitigt utvecklats genom att gå flertalet fördjupningskurser och utbildningar i klipp och färg. Innan hon valde att börja hos oss drev hon en egen salong i Malmö.

Kreativitet, noggrannhet, lyhördhet, skratt, glädje och glöd för hår,färg och form.

Det är så ett besök i Josefins stol kan beskrivas. Hon strävar alltid efter att göra kunden 100% nöjd och lyssnar noggrant efter era önskemål och målsättningar vid besöket oavsett om önskan är stort eller litet projekt. Strävan är såklart att håret ska bevara sin naturliga struktur och friskhet för ett lång bevarat friskt hår. Josefin älskar spendera tid med sin familj som består av sin man och son. Att resa ligger varmt om hjärtat och ser gärna Disneyfilmer.

Välkommen till Josefin Roséson

 • Klippning 95% 95%
 • Färgning 95% 95%
 • Kundnöjdhet 95% 95%

Alice Wahlgren

Alice är vår lilla Salongshund.

Alice är en Fransk Bulldog och har precis fyllt 5år. Hon är supersnäll, men brukar skälla lite när man kommer in. Bästa är att nonchalera henne så brukar hon gå och lägga sig igen när hon märker att hennes skall inte gav någon ”effekt” .

Alice är i princip alltid på salongen då detta är Therése hund och följer med henne överallt.

Är du väldigt hundrädd så meddela oss innan så stänger vi in henne under ditt besök. Alice älskar bli klappad och få uppmärksamhet men gärna på hennes villkor. Hon är supersnäll och söt.

 • Trött 96% 96%
 • Älskar bli klappad 95% 95%
 • Söt 100% 100%

Var inte blyg, hör av dig!

Om du vill boka direkt är det bara att klicka på knappen nedan.. har du några frågor kan du nå oss på 040-125121

OBS! Avbokningar måste ske senast 24 timmar innan bokad tid annars debiteras du med 100% om du bokat klipp och 80% av det totala priset, om du bokat färg eller annan behandling.

AVBOKNINGAR kan endast ske via 040-125121 eller via mail Info@theresewahlgren.com OBSERVERA att om du mailar in en avbokning är endast detta giltigt om du fått bekräftelse tillbaka på mailen.

ELUMA

Om ELUMA

Eluma designar och tillverkar sina produkter för hand i Skåne med passion och noggranhet. Här finner du unikt sammansatta dofter med egenskap att sprida subtil och behaglig doft i ditt hem. Ljusen är baserade på miljövänligt rapsvax som doftsätts med noggrant utvalda eteriska oljor och doftoljor av högsta kvalitet utan ftalater. Vi anser att lyx handlar om att erbjuda en produkt där tydliga värderingar efterlevs. Elumas produkter är mer än bara unika i design och elegans då våra värderingar bygger på att verka som en positiv kraft för en hållbar utveckling i branschen vi verkar i.

ELUMA

Vi arbetar utifrån perspektivet att arbeta med naturen och vad den erbjuder, hur material kan återanvändas och hur vi tillsammans med vilja och kreativitet kan skapa bra design och interiör. Alla våra produkter är veganska.

I.C.O.N

FILOSOFI

Vi fokuserar på människorna, håret och den naturliga skönheten i världen. Vårt laboratorium använder enbart de ekologiskt sundaste ingredienserna inom den mest teknologiskt avancerade forskningen

REGIMEDIES

Våra hårvårdsprodukter är lika bra för insidan som de är för utsidan. De är sulfat- och parabenfria, fyllda med ämnen som motverkar hårets åldrande, innehåller vitamin A, C och E, samt är färgbevarande. En kombination av schampo, balsam och kurer tar håret till en ny dimension, och reparerar och preparerar håret för styling.

ECOTECH COLOR

ICON ECOTECH COLOR erbjuder en ny generation Permanent Hårfärg. Färgen är ammoniak- och PPDfri. Den är speciellt framtagen av växtbaserade ingredienser: kamomill, solros och olivextrakt. Dessa blandas med Ginkgo Biloba, Aloe Vera, Pantenol och Salvia med egenskaper som t.ex. återfuktar, skyddar och vårdar.

It´s simple. Renewable resources, harnessed as the ecology of raw ingredients fused with advances in technology to create the art of the possible. This is EcoTECH and it is the foundation of each formulation.